Dekorativní hlavy a další obchodníci na SkyCloudu

Aktuální aktualizace na SkyCloud server přinesla dlouho očekávanou novinku, kterou jsou dekorativní hlavy. Blížíme se také ke spuštění všech obchodníků, více ovšem níže!

Dekorativní hlavy

Hlavní novinkou v této aktualizaci jsou dekorativní hlavy, které jsme plánovali spustit daleko dříve, ale bylo daleko více věcí na práci a tak jsme tuto novinku odložili, nyní je ale tady!

Jak jistě víte, v Minecraftu je možnost vytvořit hlavy s různou texturou, toho jsme využili a vytvořili jsme pro Vás dekorativní hlavy. Jedná se tak o nový herní item, který by nebyl nijak jinak získatelný a Vám se bude hodit především při stavbě různých staveb nebo použití armorstandů. Tuto novinku tak využijí především vášniví stavitelé.

Dekorativní hlavy zakoupíte, tak jako ostatní věci, na spawnu. Před tím si ale každý z Vás může projít náš nový herní obchod, který je dostupný příkazem /store heads a postupně zde budeme přidávat i další služby. Jelikož se jedná o novinku, kterou nejspíše většina z Vás nezná, připravili jsme si pro Vás navíc slevu 50% až 90% na dekorativní hlavy. Sleva platí to konce tohoto měsíce.

Téměř všichni obchodníci na svých místech

V dnešní aktualizaci byly přidáni další obchodníci a k samotnému spuštění nám jich chybí jen pár, které jsme měli v celkovém plánu vytvořit. Již nyní tak tak na serveru můžete nalézt více jak 20 aktivních obchodníků. Nejedná se však ještě o všechny obchodníky, ještě pár obchodníků máme v plánu přidat, ty už však budou prodávat itemy pouze některým hráčům, nebo lze tyto itemy vyrobit či jinak získat.

Aktuálně tak necháváme pár dní na dotestování chování přidaných obchodníků a obchodníci se již brzy budou moci těšit zveřejnění pro všechny hráče. O tom si však napíšeme až v další aktualizaci.

MrFiliper
22.04.2018 v 11:14