Halloveenská aktualizace na SkyCloud serveru!

Od minulé aktualizace neuběhl téměř moment a již tu pro Vás máme další aktualizaci, a tentokrát ještě větší!

Tuto aktualizaci spouštíme společně s Halloweenem, který na server již běží, pojďme se ale podívat na to, co vše je nového v této aktualizaci.

Denní úkoly

Hlavní novinkou v této aktualizaci jsou denní úkoly, se kterými jsme si dali opravdu hodně práce, nicméně ještě nějakou chvíli budou ve fázi testování, ale již mezi Vámi hráči.

Denní úkoly jsou podobné úkoly, jako u jednotlivých hodností, s tím rozdílem, že každý den budete mít celkem 3 různé úkoly, které musíte splnit. Za splnění těchto úkoly poté získáváte odměny ve formě itemů a bloků, které se Vám jistě budou hodit, nebo nejsou nyní ani jinak dosažitelné.

Každý z Vás má hodnost na serveru (žebrák, otrok...), podle této hodností získáváte denní úkoly. Denní úkoly jsou vždy celkem 3 a ty se různě se střídají. Jelikož tuto formu úkolů testujeme a nějakou chvíli ještě testovat budeme, je u každé hodnosti (žebrák a otrok) prozatím pouze 9 různých úkolů, na které můžete narazit. Může se Vám tedy stát, že jeden den budete mít úkoly stejné jako den půedchozí, ale to se do budoucna jistě změní.

Denní úkoly získáváte vždy o půlnoci, každý den tak získáte 3 nové úkoly. Tyto úkoly jsou samozřejmě dobrovolné a pokud nebudete chtít, nemusíte je plnit, ale přejdete o odměnu.

Úprava cedulek na kliknutí

Pro hráče s Premium účty (VIP, MegaVIP) jsme si půipravili další výhodu, která se jistě bude hodit. Od této aktualizace si nyní můžete vyzkoušet úpravu cedulek na jedno kliknutí.

Jistě se Vám někdy stalo, že jste na cedulce něco špatně napsali a pak jste museli celou cedulku zničit a text napsat znovu. S touto výhodou cedulku ničit nemusíte, stů?í na ní jen kliknout a chybu opravit.

Jak na to? Nejdříve je potůeba příkazem /settings block sign tuto úpravu povolit a poté již můžete upravovat jakoukoliv vlastní cedulku. No není to super?

Nový TabList

TabList byl také předělán a byl přidán číselný ukazatel odezvy (ping) a číselný počet hráčů online. Později budou přidané ještě další informace. Již nyní v TabListu najdete i náš web, kdyby jste náhodou zapomněli :D.

Změna ve výpočtu ostrovního skóre

Rozhodli jsme se také k změně, který byla plánovaná již delší dobu ale nějak jsme na ní zapomněli. Pokud máte více hráčů v ostrovní skupině, tedy nejste na ostrově sami, bude se Vaše skóre ostrova dělit počtem ostrovních členů.

Pojďme se blíže podívat na to, jak se skóre ostrova bude měnit v závislosti na počtu členů v ostrovní skupině. Představme si, že jsme na ostrově sami a máme skóre ostrova 100. Poté se k nám připojí jeden člen. Budete tedy na jednom Vašem ostrově celkem dva. Z původního skóre 100 nyní budete mít pouze 57, jelikož se celkové skóre vydělilo 1.75 za jednoho člena na ostrově navíc.

Pokud by jste na ostrově měli členy 2, celkem by jste na ostrově tedy byli 3, skóre Vašeho ostrova bude 28, jelikož se hodnota 1.75 ještě vynásobí 2.

K tomuto kroku jsme půistoupili proto, že by bylo neférové, kdyby hráči, kteří jsou na ostrově ve 4 a mohou tak ve 4 kopat, stavět apod. měli mnohonásobně vyšší skóre než hráč, který je na ostrově sám.

Možnost zakoupení zvětšení ostrova

Od dnešního dne lze také zakoupit zvětšení plochy ostrova, pokud Vám aktuálních 100 x 100 bloků nestůčí. Lze zakoupit i maximálních 500 x 500 bloků, ale samozůejmě k této velikosti se dostanete i plněním úkolů a získávání nových hodností, které budeme postupně uvolňovat.

Platit lze v tuto chvíli zvětšení ostrova pouze bankovním půevodem, případně po domluvě PayPalem či PaySafeCard. Zvětšení ostrova zakoupíte na spawnu.

Tak to byli všechny novinky, které jsme si pro Vás tentokrát půipravili... Ne! Ne! Ještě Halooween!

Halloween

Na od dnešního dne také slavíme Halloween, který budeme slavit až do příštího pátku 3.11.2017, a připravili jsme si pro Vás spousta odměn!

Celý Halloween se odehrává na speciálním warpu, na který se dostanete příkazem /warp Halloweeen. Tam můžete čekat bludiště, obrovský dungeon plný nepřátelských potvor nebo klidnější lovení dýní.

Každý den na Vás čeká odměna od našeho Halloweenského klauna Griflowa. Toho najdete, pokud se Vám nepodaůř zabloudit v bludišti, projdete dungeonem nebo proskáčete parkur. Pokud se k němu dostanete, můžete čekat opravdu pěknou odměnu v podobě hlíny nebo písku, ale ne ledajakého!

Každý z Vás má také za úkol sesbírat celkem 10 dýní, které se ukrývají na Hallowenském warpu. Najdete je tak, že okolo nich lítají malé ohýnky. Za každou nalezenou dýni získáte Hallowínský box, který otevůete přímo na warpu a získat tak můžete další zajímavé itemy.

Vzhledem k tomu, že nás tato aktualizace stála opravdu hodně práce a času, s dovolením si dovolíme odložit zveřejnění nové hodnosti Trosečník až na dalších 7-14 dní, kterou jsme plánovali zveřejnit již tuto neděli.

MrFiliper
28.10.2017 v 14:51