Malé úpravy a novinky na SkyCloudu

Po velké aktualizaci na SkyCloud serveru, kdy byly přidáni obchodníci, přinášíme další, ale menší aktualizaci SkyCloud serveru. Již nyní si tak můžete nastavit Váš vlastní ostrov zase o něco lépe, přidali jsme další 2 nastavení ostrova a hráči s Premium účtem se konečně dozvědí expiraci svého účtu. Nejen to ale tato aktualizace přináší.

Rozšíření ostrova, nyní možnost rozšiřovat po 50 blocích

Pokud se na serveru najdou tací, kteří nechtějí čekat na další hodnosti, a rovnou chtějí největší ostrov, máme pro Vás další řešení. Až do dnešního dne bylo možné rozšířit ostrov pouze na určitou velikost, za kterou jste zaplatili plnou cenu, i když Váš ostrov byl již zvětšený třeba pomocí plnění úkolů. Bavíme se zde právě o placeném rozšiřování ostrova, a zde je právě novinka placeného rozšíření + 50 bloků k již stávající velikosti.

Kdy expiruje můj Premium účet?

Otázka od nejednoho hráče vlastnící Premium účet. Nyní je možné zjistit expiraci Premium účtu snadno a rychle pomocí příkazu /premium expiration.

Přidány další 2 nastavení ostrova

Jistě jste si všimli, že vlastní ostrov si můžete nastavit podle svého gusta. Slouží k tomu příkaz /is settings a ten právě dnes rozšiřujeme o další 2 nastavení. Jedná se o nastavení, zda-li návštěvníci na Vašem ostrově budou moci používat vozík a zda-li budou moci používat plod chorusu k teleportaci po Vašem ostrově. Tyto dvě nastavení byly přidány a příkazy jsou následující.

/is settings minecart true/false - Povolíte/zakážete nastupování do vozíků návštěvníkům Vašeho ostrova.
/is settings chorusfruit true/false - Povolíte/zakážete používání teleportu po sjedení plodu chorusu návštěvníkům Vašeho ostrova.

Změna obrazovky při vykopnutí

Všem hráčům s VIP účet se nyní zobrazí, po jaké době byly vykopnuti. Dříve zde bylo uvedeno 15 minut, což nebyla pravda.

Změna potřebného ostrovního skóre k nesmazání ostrova po určité době

Pokud na serveru nebudete aktivní, jistě víte, že se Váš ostrov smaže. Prozatím tato funkce není aktivní, ale se zveřejněním serveru se tato funkce aktivuje. Jelikož se zveřejnění serveru blíží, máme zde upravené hodnoty, které jsme nyní upravili podle ostrovního skóre, které mají dosavadní hráči na serveru.

Upravené hodnoty jsou již nyní dostupné na fóru ZDE.

Obnova obsidiánu zpět na lávu

I když si ostrov můžete restartovat, jistě se Vám již někdy stalo, že jste na začátku místo cobblestone/stone generátoru vytvořili obsidián. Na server jsme přidali řešení, které Vám přemění obsidián na lávu a zároveň tak nebudete muset restartovat ostrov, tedy alespoň v případě, že neztratíte kbelík.

Pokud máte ostrovní skóre menší než 100 a podaří se Vám vytvořit obsidián, do chatu Vám automaticky přijdou další instrukce, co máte dělat, aby jste během několika sekund, získali z obsidiánu opět lávu. Postup je však velice jednoduchý, pokud jste ještě nezadali /is level, tak tak uděláte. Server zkontroluje, jestli máte skóre ostrova menší než 100, a pokud ano, a povolí Vám kliknout kbelíkem na obsidián, místo kterého Vám vydá kbelík s lávou.

Z větší části se tak jednalo o detaily a drobná vylepšení, která je třeba do zveřejnění serveru provádět. Celkově se tak můžete těšit na větší nálož podobných aktualizací, které budou server ladit.

MrFiliper
15.03.2018 v 11:42