MEGA UPDATE na Vanilla serveru

Před námi je pár hodin a už tu jsou Vánoční svátky, já jsem chtěl tento velký update stihnout ještě před Vánoci, což se naštěstí povedlo. Stálo to opravdu hodně času, ale výsledek je tomu úměrný. Hráči Vanilla serveru se budou divit! Takže, co tu máme nového?

Biny - Virtuální měna

Než se pustíme do velkých věcí, je nutné si říci o této novince jako první. Na server byla přidana virtuální měna, biny. Biny slouží k nákupu doplňků ve hře. Co si pod tím představit? Potřebujete vytvořit barevnou cedulku? Není problém, ovšem budete potřebovat biny, chcete barevně pojmenovat item? Budete potřebovat biny. Biny slouží ke všemu, co si na našem Vanilla serveru dopřejeme navíc.
Jak se biny získávají? Jendoduše, jak taky jinak že. Biny získáváte těžením na těžební mapě. Na fóru je již nyní příspěvek o tom, kolik binů dostanete za určité rudy a jaké jsou šance na padnutí binů.

Menu

Na SkyBlock serveru máme hlavní menu, tak proč si ho nedopřát i na našem Vanilla serveru? Vytvořil jsem kompletně nový systém menu, který je dělán podle našich potřeb a obsahuje spousta funkcí. Menu si doporučuji prohlédnou, není zatím nijak rozsáhlé, ale už teď obsahuje slušnou řadu funkcí.

Dekorativní hlavy

Věc, kterou plánuji již delší dobu se stala realitou. Nyní si za biny a většinou i nějaké další itemy, povětšinou smaragdy, budete moci koupit dekorativní hlavy, které si budete moci dát kam budete chtít. Prozatím je dostupná Vánoční kolekce a kolekce smajlíků. Během dalších dní tam uvidíte jistě další a další hlavičky, které budete moci zakoupit.

Barevné cedulky a itemy

Jak už bylo zmíneno výše, máme tu pro vás poněkud barevnou novinku. Nyní můžete za biny psát barevně na cedulky a v kovadlině přejmenovat itemy s barvami! Použijete barevné kódy, které jistě znáte. Cena za jednu barevnou cedulku nebo přejmenování itemu je 100 binů, což máte za chvíli.

AFK a spaní

Jistě se vám stalo, že jste právě chtěli jít spát, ale někdo na serveru byl AFK. Tomu je ode dneška konec. Pokud zalezete do postílky, tak se vyspíte stejně jako kdyby byl hráč, který je právě AFK v posteli. Zároveň byla taktéž upravena zpráva při oznámení hráče, že není AFK a upraven příkaz /list, který nyní zobrazuje jací hráči na serveru jsou AFK.

Hologramy

Názvy hologramů nyní mohou obsahovat pouze určité znaky, nepodporují diakritiku. Zároven by měl být opraven bug s (ne)mazáním hologramů, když jsou těsně vedle sebe.

Nastavení

V menu taktéž najdete nastavení v záložce profil. Nyní tam je pouze jedna ikonka , ale to se v dalších aktualizacích změní. Momentálně je možné vypnout/zapnout úpravu cedulek na jeden klik přímo přes menu.

Lokace

V menu nyní najdete také více lokací, než jen ty vaše vytvořené. Připravené kategorie jsou pro Obecné, Hráčské bydlište, Vstupy do endu a zastávky metra v pekle. Pokud by jste měli zájem být přidáni do bydliší, stačí napsat a rád tam vaše souřadnice připíši. To bude sloužit pro lepší hráče, kteří vás hledají ale nevědí, kde bydlíte.

A další, a další...

Bylo přidáno dalších mnoha věcí, ovšem většinu z nich hráč nemá šanci poznat. Budu rád za každou odezvu, nebo informaci co by jste chtěli v další aktualizaci nebo co vše přidat do menu.

Příkazy: http://forum.woblex.cz/viewtopic.php?f=21&t=29

MrFiliper
23.12.2016 v 00:43