Nová hodnost Trosečník a denní úkoly

Než začneme s představením této aktualizace, chtěl bych se omluvit za pozdější vydání této aktualizace, které bylo původně naplánováno na minulou sobotu. Nicméně mně potkala chřipka a tak jsem nebyl schopen dodělat vše potřebné, a teď už k novinkám!

Nová hodnost Trosečník

Přesně tak, připravili jsme si pro Vás další hodnost v pořadí, která nese jméno Trosečník. Jedná se o druhou a také (nejspíše) poslední hodnost, která bude ještě vcelku jednoduchá.

Jak již název hodnosti napovídá, Trosečník ztroskotal na ostrově (byl propuštěn z otroctví) a nyní se snaží přežít. V této fázi úkolů nedostanete žádné odměny za splněné úkoly, až samozřejmě na poslední úkol s názvem hodnosti, kde se můžete těšit hlínu, písek a hlavně větší ostrov! Celková velikost ostrova se tak po splnění tohoto úkolu a získání hodnosti Trosečník zvětší na 150x150 bloků, což už je vcelku pěkná plošinka.

Nové denní úkoly

K nové hodnosti jsme si pro Vás připravili také nové denní úkoly, které Vám nabídnou úplně nové bloky, které by jste jinak nezískali. Těšit se můžete například na beton, cement, balený led, křemík apod.! Jako u předchozích hodností, prozatím jsme si pro Vás připravili 3 varianty, které se střídají. V následujících aktualizacích toto číslo ale minimálně zdvojnásobíme.

Práce za oponou

Mezi tím co vydáváme tyto aktualizace již pracujeme na obřím systému obchodníků a obchodů, který by již částečně měl být do konce roku hotovy. To znamená jediné, do konce roku na serveru očekávejte rozjezd ekonomiky a vlastních obchodů, na kterých momentálně pracujeme, a že se bude na co těšit!

Zároveň připravujeme server na příliv našich kamarádů vesničanů. Spousta z Vás se již pokoušela vesničany získat, ale překvapením jste zjistili, že to nefunguje. Je tomu tak, jelikož systém obchodníků bude spojen (a už je) s běžnými vesničany, je třeba nejdříve tento systém alespoň z části spustit a poté můžeme povolit i naše vesnické kamarády. Jako první však dojde k povolení spawnování vesničanů, ale ještě nepůjde s vesničany obchodovat.

A další zajímavosti, které zveřejníme v další aktualizaci...

Kdy bude další hodnost?

Vzhledem k velkým pracím na obchodnících a celkově ekonomické stránce serveru je možné, že se další zveřejnění hodnosti zpozdí opět o pár dní, ale chtěli by jsme zachovat 14 denní pauzu mezi novými hodnostmi. Jedno je ale jisté, když nebude hodnost, bude jiná aktualizace serveru ;).

MrFiliper
18.11.2017 v 19:46