Nová pravidla a ceny měst

Vesnice, Města, Metropole a Velkoměsta. Tomu je nyní konec! Jeden název a vše přehledně vysvětleno. Dražší ceny měst a možnost mít plochu města o velikosti maximálně 1000x1000 bloků. Nejen to se změnilo s příchodem nových pravidel pro města.


Vesnice, Město, Metropole a Velkoměsto

Bylo zrušeno rozlišování názvů, nyní je jen jedna "struktura" - města. Zrušili jsme také většinu povinných staveb ve městech. Každý starosta města si bude moci říci, co ve městě bude mít. Jsou tu jen dvě zásadní podmínky, město se nesmí skládat jen z obchodů (počet obchodů a domů musí být 50/50) a musíte mít postavenou radnici. Co si ve městě postavíte dál, je čistě na Vás!


Vyšší cena, měnší plocha

Ekonomika na serveru vzrůstá, vydělat si pár set tisíc je záležitost chvilky a toho jsme se vždy chtěli vyvarovat, proto byla potřebná změna. Cena města v základu je nyní 1 000 000 Wobounů, tj. plocha 250x250 bloků. Poté je možné zakupovat vylepšení, které Vám zvětší plochu města. Maximální plocha, kterou lze zakoupit, je ovšem 1000x1000, což je méně než bývalo.


Jedno město, jeden starosta

Není možné časově zvládat více měst najednou, když už chcete město, je to zodpovědnost, o kterou se musíte starat! Proto jsme přišli s novým pravidlem. Každý hráč může být pouze jedním starostou nebo místostarostou. Město může mít až 5 členů, ale zároveň musí mít minimálně 2 členy (starosta, místostarosta).

Nové možnosti měst

Byly přidány další novinky jako subzóny a zprávy do chatu/na obrazovku. Tyto novinky najdete taktéž ve vylepšení, které je možné zakoupit.


Nová pravidla zde: http://www.forum.woblex.cz/viewtopic.php?f=19&t=58

Pro stávající města platí pravidla také, vše je potřebné urovnat podle nových pravidel. Pokud máte dotazy, ptejte se ve hře nebo na TeamSpeaku!

MrFiliper
13.03.2017 v 21:30