Nová verze webu (2.0)

Nový verze webu, která nese název 2.0 je tu! Tentokrát jsme si pro vás připravili ještě více věcí než při předešlé aktualizaci. Největší změnou na webu, a proto také pojmenování verze 2.0, je napojení webu na administrační systém (redakční systém). Redakční systém je povolen používat pouze Moderátorům a Administrátorům portálu Woblex, ovšem jednou se dočkáte i vy hráči. Členi realizačního týmu pro vás budou dělat daleko více příspěvků, než bylo doposud. Redakční systém nám totiž umožní vkládat příspěvky daleko rychleji a efektivněji. Vy, jakožto hráči můžete v příspěvkách nalézt další funkce, jako je například přesný čas zveřejněného příspěvku, nebo jeho kategorie.

Také jsme si pro vás připravili kompletně nové hlasování! Nyní můžete hlasovat na více portálech najednou, a to již brzy pro oba dva servery. U SkyBlock serveru tak můžete získat dvojnásobnou odměnu, než bylo doposud. Hlasování bude ještě v průběhu vylepšováno a aktualizováno. Připravujeme pro vás taktéž přehled nejvíce hlasujících hráčů, a také malou hlasovací soutěž!

Přidáno bylo také stránkování, které se zobrazí až bude dostatek příspěvků na úvodní stránce. Příspěvky tudíž nebudou roztahané po celé stránce.

Web byl také kompletně celý optimalizován. Některé odkazy byly špatně nasměrovány, to vše bylo opraveno. V příštích dnech, či týdnech budou doplněny stránky v hlavním menu, jako jsou servery, premium, kontakt a další.

A jak se líbí nové fungování webu vám? Napište nám na Facebook!

MrFiliper
18.09.2015 v 19:19