Nové denní úkoly a vylepšení úkolů

Za chvíli nastávají Vánoce a my pro Vás chystáme velkou vánoční nadílku. Před tím jsme se ale podívali na zoubek denním úkolům, které bylo třeba trošku upravit, aby opět plnili tu funkci, kterou mají.

Nové denní úkoly

Jak jste již byli zvyklí, každá hodnost má svých 9 úkolů, které se Vám každý den střídají. Tyto úkoly byly ale vymýšleny ještě v době, kdy na serveru téměř nefungovali obchodníci, a tak byly některé úkoly nevýhodné. Jiné sice výhodné byly, ale u nižších hodností. To vedlo hráče ke stagnaci.

Vymysleli jsme pro Vás proto úplně nové úkoly ke každé hodnosti, kde bereme ohled na aktuální ekonomiku na serveru a zároveň dosaženou hodnost. Nebude se tak již stávat, že hodnost nižších řad bude mít výhodnější denní úkoly než ta vyšší, právě naopak.

Věříme, že se Vám tato novinka bude líbit! Změnili jsme totiž nejen potřebné itemy k úkolům, ale i odměny. Navíc byly všechny úkoly upraveny tak, aby je bylo možné opravdu za jeden den stihnout.

Vylepšený a opravený úkol traktor a kombajn ve farmářovi

Úkoly, na kterých jste se mnozí z Vás pořádně zapotili nám přestali po aktualizaci serveru na 1.14 fungovat. Zjistili jsme to však teprve nedávno a máme tu opravdu navíc s příjemným vylepšením.

Pokud nejste tak zruční stavitelé a úkoly traktor a kombajn se Vám nepovedou napoprvé, máme pro Vás nyní řešení. Poté, co se pokusíte splnit jeden z těchto úkolů, ale traktor nebo kombajn budete mít špatně postavený, informujeme Vás do chatu, kde konkrétně máte chybu. Není to super?

Tak příjemnou hru! Nové denní úkoly najdete tam kde předtím, na spawnu serveru.

MrFiliper
18.11.2019 v 18:59
SkyCloud