Nové odměny za zhlédnutá videa

S aktualizací serveru na verzi 1.14 jsme se rozhodli ke kroku dočasnému zrušení získávání odměn na zhlédnutá videa, to hlavně proto, že to byl jeden z mála pluginů, které jsem sám nevytvořil ale zakoupil jsem ho. Bohužel, nefungoval podle mých představ a tak tu máme nový šití přímo serveru!


Co vlastně znamená zhlédnutí videí?

Již je to vcelku dlouhou dobu, co jsme vydali svojí vlasní aplikaci pro Android, která je dostupná ke stažení ZDE. Aplikace obsahuje funkci, kdy za zhlédnuté reklamní video získáte odměnu na server.

Stačí si jen aplikaci stáhnout, přihlásit se ke svému Woblex účtu nebo se registrovat, a poté jen zhlédnout reklamní video. Za toto video získáte pokaždé odměnu, výše odměny ale ještš záleží na tom, zda-li jste online na serveru nebo ne.

Nové odměny za zhlédnutá videa a změny názvů


Čím bych začal jako první, je změna názvů. Nově se Belbow Box jmenuje boxík a Xelbow dust je nyní útržek, ve finále to nehraje až tak moc velkou roli, ale aby jste se zorientovali v následujícíh novinkách.

Nově za zhlédnutá videa získáváte útržky, útržky je pak možné na spawnu směnit za jakýkoliv nabízený boxík. Za jedno zhlédnuté video získáváte stále 50 útržků, pokud jste online na serveru, případně 25 útržků, pokud na serveru nejste. Tady se nic zásadního nemění.

Novinkou jsou však boxíky, které jsou prozatím dostupné ve 3 variantách.

Boxík s hlínou
Boxík s pískem
Boxík s rudým pískem

Každý z těchto boxíků stojí 100 útržků, místo bývalých 1 000 Belbow dustů. Budete si tak moci pořídit daleko více boxíků a i odměny jsou daleko bohatší. Na to se můžete podívat přímo ve hře, na spawnu najdete truhlu a po rozhliknutí se vám zobrazí menu, se vešmi vlastněnými boxíky. Když přejdete do menu vytváření boxíků, zobrazí se vám aktuální dostupné boxíky k vytvoření a i obsah, co z nich může vypadnout.

Máte nápad na nový boxík?

Máte nápad na nové druhy boxíků? Napiše na discord co by měl obsahovat a třeba přidáme právě váš. Máme v plánu přidat více druhů boxíků.

MrFiliper
26.03.2020 v 14:21
SkyCloud