Nový chat a další malé úpravy na SkyBlocku

Po témeř měsíci je tu další aktualizace SkyBlock systému, která opravdu nebyla jedna z nejjednoduších. Proč? To se dozvíte již v následujících řádcích.

Nový chat

Barvičky v chatu, to je věc na kterou jsem myslel již hodně dlouho. Hráči s VIP a MegaVIP účty měli modrou barvu v chatu, která byla na některém povrchu hůře čitelná. Nedával jsem tomu velkou prioritu, jelikož to nebyla věc, kterou by se nějak ovlivňovala hratelnost.

O to větší čas jsem ale věnoval výsledné zmeně chatu, ke které jsem se dostal právě v této aktualizaci. A že to tedy zabralo času!

Nový chat změnil barvy hráčům s VIP a MegaVIP účtem, nyní píšou bílou barvou, naopak hráči s běžným účtem píšou barvou šedou. Všem ostatním hodnostem byly barvy ponechány. U každé zprávy je po najetí myší na hráče možné zobrazit čas odeslané zprávy, což se hodí převážně ve večerních či nočních hodinách hraní na serveru. Taktéž zde najdete hlavní skupinu, ve které se hráč nachází. Do tohoto okénka budou v budoucnu přibývat další zajímavé informace o hráči.

Chat má nyní také nový formát, který je více viditelný a lépe se tak v chatu budete orientovat.

Úprava ArmorStandů

Další významnou novinkou je úprava ArmorStandů přes menu, které bude dostupné hráčům s MegaVIP účtem. Momentálně je ve fázi týdenního testování, jako u každé nové přidané novinky. Koncem týdne bude tato novinka zveřejněna a vypuštěna k hráčům SkyBlock serveru!

Aktualizace serveru na 1.11.2?

S touto aktualizací se taktéž pojí příprava na aktualizaci SkyBlock serveru na novější verzi, která je hrubě naplánována na 19. -21. květen.

Již přes měsíc dělám na aktualizaci již nevývíjených pluginů, které na serveru ale přesto máme a na verzi 1.11.2 nefungovaly. U většiny těchto pluginů je práce hotová a stačí už jen testovat. Přesto je potřeba ještě jeden velký plugin předělat a následně otestovat. Měsíc je dostatečná doba na to, aby jsme většinu problémů vyřešili aby na verzi 1.11.2 fungovalo vše tak jak má.


Příjemné hraní na serveru!

MrFiliper
09.04.2017 v 13:01