Nový hlasovací systém

Dnešním dnem byla spuštěna první BETA verze nového hlasování na SkyBlock serveru. Co toto hlasování přináší za výhodu a co se změnilo?

 

Velice zásadní změnou, jsou nové hlasovací body. Hlasovací body získáte při každém zahlasování pro náš server na portálech Czech-Craft.eu, nebo Game-List.eu. Tyto hlasovací body se vám přičítají i v případě, když nejste právě na serveru. Můžete tak hlasovat opravdu kdykoliv. Poté, co se připojíte do hry, napíšete pouze příkaz /hlas odmeny a vyberete si v přehledném menu odměnu, která se vám bude hodit, případně si budete šetřit na nějakou cenějíší odměnu.

 

Nyní tedy nezískáváte odměny ihnd po hlasování, ale odměny si vybíráte přímo ve hře. Navíc jsme na vaše přání přidali do odměn i DIAMANT! Jelikož je ale diamant na našem SkyBlocku vzácná věc, musíte taktéž naspořit 100 hlasovacích bodů, aby jste si mohli diamant zakoupit.

 

Jelikož se jedná o BETA hlasování, případné problémy s hlasováním prosíme piště na naše fórum. Taktéž tvorbou nového hlasování budeme pokračovat a brzy přibudou nové funkce.

MrFiliper
20.02.2016 v 01:54