Nový obchodníci a nastavení ostrova na SkyCloudu

Nový obchodníci a celkem 5 nových nastavení ostrova, to je dnešní aktualizace SkyCloud serveru. Celkem tak dnešním dnem na serveru najdete již 10 obchodníků a celkem 9 nastavení ostrova, můžete si tak z velké části přizpůsobit ostrov dle Vašich potřeb.

Nový obchodníci


Až do dnešní aktualizace bylo na serveru spuštěno celkem 5 obchodníků, dnešním dnem ale přidáváme dalších 5 obchodníků. Nově se tak můžete těšit například na zahradníka a celkem 4 stavebníky. Nově tak můžete získat materiály, které by jste jinak nezískali. Nakupovat nově můžete například prismarín, terakotu nebo cement.

Obchodníci jsou rozprostřeny po celém warpu, takže je nejdříve musíte najít, ale nebude to nic těžkého. Jako u předešlých obchodníků, i tyto mají své zásoby a ceny produktů, které mění. Nezapomeňte tak sledovat cenu a počkat si na nejlepší nabídku, pokud chcete nakupovat ve velkém.

Obchodníci jsou prozatím pouze pro hráče s Premium účtem, bude tak až do doby, dokud nebude všech přibližně 20-25 obchodníků hotových.

Přidány další 2 nastavení ostrova

Minulou aktualizaci jsme přidali celkěm 2 nastavení ostrova a tentokrát nezůstaneme pozadu, přidali jsme další 2 nastavení na Vaší žádost. Od této aktualizace tak můžete povolit nebo zakázat jízdu na koni/praseti návštěvníkům Vašeho ostrova. V základu je toto nastavení přepnuto do stavu zakázáno.

/is settings pigride true/false - Povolíte/zakážete jízdu na praseti návštěvníkům Vašeho ostrova.
/is settings horseride true/false - Povolíte/zakážete jízdu na koni návštěvníků Vašeho ostrova.

Nové placené nastavení ostrova

Novinkou v této aktualizaci je také placené nastavení ostrova, které bylo vytvořeno hlavně na Vaše požadavky pro některá nastavení. Od dnešní aktualizace si tak můžete nastavit, jestli chcete nebo nechcete, aby creeper po explozi zničil bloky, enderman přemístil nebo ukradl bloky, nebo se rozšiřoval oheň po zásahu bleskem.

Za tyto 3 nová nestavení se platí denní částka, která je více než symbolická. Například za zákaz rozšiřování ohně po zásahu bleskem zaplatíte každý den 5 Wobounů, a podobné ceny jsou i u zbylých dvou nastavení.

První platba je provedena vždy při aktivování daného nastavení, následně se automaticky každý další den strhává platba automaticky z účtu majitele ostrova. V případě, kdy na účtu majitele ostrova není dostatek Wobounů, dané nastavení se automaticky přepne.

Níže je výpis všech nových placených nastavení, která můžete aktivovat příkazem. Je třeba také zmínit, že od této aktualizace se automaticky povoluje exploze creepera na všech ostrovech, pokud tak nezakážete právě příkazem níže.

/island settings enderman false - Pro zakázání krádeže/přemístění bloků endermanem, cena 5 Wobounů denně.
/island settings creeper false - Pro zakázání exploze creepera, cena 10 Wobounů denně.
/island settings lightning false - Pro zakázání rozšíření ohně po zásahu bleskem, cena 5 Wobounů denně.

MrFiliper
06.04.2018 v 13:26