Otevření Vanilla serveru

Ještě než začneme popisovat Vanilla server, je nutné říci, že pro připojení na server budete potřebovat zakoupený Minecraft a herní token, ten objednáte v našem webovém obchodě.

 

Lokace - Jak jsme již zmiňovali, na serveru jsou lokace. Co to tedy znamená? Jistě se vám stalo, že by jste si potřebovali zapsat souřadnice nějakého místa na mapě. To řeší právě lokace. Jednoduše si vytvoříte lokaci a následně se podíváte do menu, kde vaší lokaci společně se souřadnicemi najdete.

Příkaz: /location

 

Hologramy - Pro začátek na serveru věc, která se zdá býti zbytečná. Pokud se ale trošku rozestavíte, začnete stavět například město nebo nějaký jiný veřejný objekt, hologramy se vám stanou tou pravou pomocí. Místo cedulek totiž budete moci vytvořit hologram, který přeci jen je o hodně viditelějíší.

Příkaz: /hologram

 

Težební světy - Těžební světy jsou tu samozřejmě pro těžbu, spousta lidí se ale ptá co může a nemůže v hlavním světe. Pojďme se na to podívat.

V těžebním světe nejsou témeř žádné podmínky, můžete těžit materiál jak chcete, pokud to samozřejmě nebude porušovat pravidla serveru. V hlavním světe už je to jiné. Pokud posekáte strom, musíte zde dát sazenici, musíte dosekat korunu stromu, nesmíte těžit na povrchu. To znamená, že nemůžete těžit například hlínu v planinách, písek v poušti a kámen v horách. Takovéto chování bude razantně trestáno. Pokud jste našli vesnici, pyramidu či jiné stavby je vaší povinností tyto stavby nechat dál žít, pokud není vaším cílem na tomto místě stavět. To znamená, že si například můžete vzít věci z truhel nebo u vesnic z polí, ovšem nesmíte devastovat stavbu jako takovou.

Těžební světy se budou restartovat vždy jednou za 3 měsíce a pokadé budou mít jiný seed. První restart bude na nový rok.

Pokud budete těžit na těžebních mapách, máte jistou šanci, že získáte další sloty do hologramů a lokací. Později přibydou i další zajímavé věci.

Příkaz: /location map

 

Tokeny - O tokenech jsme psali již dost, přesto ještě zopakuji. Token je potřebný pro přístup na server. Token zakoupíte v našem webovém obchodě ZDE.

Příkaz: /token

MrFiliper
22.10.2016 v 13:32