První minihra na serveru! Další způsob výdělku?

Prázdniny jsou za rohem a mi tu pro Vás máme poslední aktualizaci před nimi. Přidali jsme dlouho testovanou minihru Bows, vylepšili aktuální systémy a přidali statistiku nejbohatších hráčů, tak jak jste si většina z Vás přáli.

První minihra na serveru, Bows

Obrázek

Již na počátku spuštění serveru v beta režimu jsme avizovali, že chceme, aby si každý hráč na SkyCloud serveru našel to své a tak příznivci miniher mohou jásat, protože právě jedna minihra je čeká na našem serveru.

Minihra nese název Bows a jak tedy název vypovídá, hlavním úkolem zde bude pečlivě mířit s lukem. Na spawnu serveru /spawn jeste si jistě všimli zajímavých objektů v dálce, které jsou tvořeny ze shulker boxů. Do těchto objektů se bude třeba trefovat a slouží jako terče. Každý terč je možné strefit pouze jednou a podle barvy terče získáváte od 1 do 5 bodů za každý zásah terče.

Fialový terč - 1 bod
Růžový terč - 2 body
Světle modrý terč - 3 body
Žlutý terč - 4 body
Oranžový terč - 5 bodů

K minihře se nelze připojit jen tak, ale je třeba vyčkat, než bude minihra automaticky spuštěna serverem. K tomu bude docházet většinou jednou denně, v případě vícero hráčů na serveru i několikrát za den.

Každý, kdo se v této minihře zúčastní, vždy získá Wobouny alespoň za snahu. Výherce získává vždy 1000 Wobounů za každého zúčastněného hráče v minihře, následně je tento počet vydělen vždy 2. Může to vypadat tak, že ve hře bude 5 hráčů. První hráč tak získá 5000, druhý 2500, třetí 1250, čtvrtý 625 a pátý 317.5 Wobounů. Jedná se tak o velice pěkný výdělek a odreagování od obchodníků.

Do hry se při spuštění připojíte příkazem /game join, vyčkáte než bude minihra spuštěna a následně máte 2 minuty na to, strefit co nejvíce terčů. Chcete více podobných miniher?

Statistika nejbohatších hráčů

Na Vaše žádosti byla také vypracována statistika 10 nejbohatších hráčů na serveru. Tu zobrazíte příkazem /money top, statistika je real-time.

Úprava obchodů

Upravený byl také systém obchodů, který nyní rozpoznává skladové zásoby obchodu daleko přesněji a lépe, než tomu bylo dosud. Pokud jste například měli několik obchodů vedle sebe, systém špatně rozpoznával skladový počet a někdy došlo k chybnému úsudku, že je obchod vyprodaný nebo naopak má itemy skladem. To je nyní již vyřešeno.

Testování notifikací v android aplikaci

Obrázek

Poslední verzi Android aplikace jsme přidali podporu pro zasílání notifikací, pokud si u Vás někdo něco zakoupí, odešle se Vám notifikace na mobilní telefon. Tuto novinku nyní testujeme a Vy nám můžete pomoci! Stačí nám napsat, a zařadíme Vás do testování. Později bude tato novinka pouze pro hráče s Premium účty.

Pro správnou funkčnost je třeba mít nainstalovanou aplikaci s verzí 1.2.0.30 a vyšší a znovu se přihlásit, pokud jste tak již za poslední dny neučinili.

MrFiliper
28.06.2018 v 09:27