Technická odstávka SkyCloud serveru
SkyCloud serveru se může za pár týdnů těšit zveřejnění, některé úkony ale vyžadují rozsáhlejší úpravy a tak potřebujeme server na pár hodin vypnout a změny provést.
 
Server bude vypnutý od neděle 29.4.2018 přibližně od 22:00 až do pondělních (23.4.2018) ranních hodin. Po tuto dobu se nebude možné na server připojit. Zároveň však dojde ke změně IP adresy SkyCloud serveru, pokud nepoužíváte DNS název (skycloud.woblex.cz) ale pouze číselný tvar. V případě, že používáte IP adresu pro připojení na SkyCloud server, změňte si tak adresu na skyblock.woblex.cz.
 
Zároveň bude přidána další nová adresa (play.woblex.cz), se kterou se také od pondělí připojíte na SkyCloud server. Tato adresa bude později sloužit jako brána ke všem našim levitujícím výtvorům! :D
 
Zveřejnění SkyCloud serveru plánujeme stihnout ještě do konce června tohoto roku, zatím to ovšem vypadá, že by ke zveřejnění mohlo dojít už na konci května nebo začátku června. Bude záležet na okolnostech a časových možnostech, jak nám zveřejnění serveru dovolí.
 
Ostatních serverů se tato odstávka netýká!
MrFiliper
23.04.2018 v 13:58