Testování nového eshopu s 25% slevou na celý nákup

Přes období prázdnin, které ještě naštěstí stále trvají, se moc změn na serverech neudálo. Oto více se pracovalo tam, kde to není vidět na první pohled, ale jedná se o důložité části celého systému tak, aby jsme se po ukončení prázdnin mohli zase vesele vrhnout na velké aktualizace serverů!

Tvorba nového webu a eshopu

Jak jsme již dříve zmiňovali, tvoříme kompletně nový web s daleko více funkcemi a budeme se snažit udělat návštěvu našeho webu pro Vás co nejvíce příjemnou, a nejedná se jen o změnu designu.

 



Jistě mnozí využíváte mobilní aplikaci pro Android, která je taky úzce spjata s novým systémem webu a jeho vývojem, již brzy se tak i zde budete moci těšit na další novinky přímo v mobilní aplikaci.

Nový web se dnešním dnem dočkal něčeho, čeho jiní opět nemají!

Já jsem známý tím, že si radši většinu věcí vytvořím sám, než abych platil vysoké poplatky za věci, které sám zvládnu udělat, alespoň ve světě IT. Tak se také stalo a dnešním dnem Vám s radostí představím nový eshop, který portál Woblex společně s novým webem bude již za nedlouho oficiálně a plně využívat.

Tvorba nového eshopu zabrala několik hodin času ale vyplatila se, jako většina věcí, které na serverech máme. Již nyní si tak přes nový eshop můžete zakoupit jakékoliv herní předměty na SkyCloud server, což dosud nebylo možné.

Eshop se nachází na adrese http://new.woblex.cz/store/ a přechází do fáze uživatelského testování. Proto jsme si pro Vás také připravili slevu 25% na celý nákup bez jakéhokoliv limitu až do konce tohoto měsíce!

Je zde prozatím dostupná pouze jedna platební metoda a to PayPal účtem nebo platební kartou spárovanou s PayPal účtem. Později budou dostupné ale i další platební metody.

Všekeré zakoupené herní itemy Vám budou ihned po platbě odeslány na daný server a jedná se tak o nejrychlejíší a nejpohodlnějíší způsob nákupu herních předmetů.

 



Jak využiji slevu 25% na celý nákup?

Jednoduše, v košíku přidejte kupón s názvem NOVY-ESHOP a získáte slevu 25% na celý nákup.

Kdy dorazí zakoupené produkty?

Ihned po zaplacení objednávky.

Máte nějaké dotazy? Sem s nimi! Napiše na naše fórum nebo se ptejte přímo na serveru!

MrFiliper
26.08.2018 v 18:24