Úprava odměn v mobilní aplikaci

Dnešním dnem aktivujeme novinku, která vám přinese daleko více Xelbow důstů na váš herní účet! Stačí pouze zhlédnout pár videí!

Online a offline odměny

Při zveřejnění naší aplikace pro mobily jsme uvedli novinku, zhlédni video a získej odměnu v prodobě Xelbow dustů. Tyto dusty jste pak mohli využít na vytvoření Xelbow Boxů přímo na spawnu.

Přes Vánoce trvala akce na získání Xelbow dustů, kdy jste za jedno zhlédnutí získali 50 Xelbow dusů, nyní budeme na podobné vlně pokračovat. Novinkou jsou totiž offliny odměny!

Pokud jste nebyli na serveru, nezískali jste žádný Xelbow dust, to se ale dnešní novinkou mění. Každou hodinu tak budete moci zhlédnout video, a je jedno, jesli na serveru budete, či nikoliv.

Online vs Offline

Aby jsme ale zvíhodnili hráče, kteří na serveru aktivně hrají, rozhodli jsme se online a offline odměny rozdělit, stále ale budete získávat Xelbow dusty.

Za každé online zhlédnutí (zhlédnete krátké video  aplikaci a budete na serveru) získáte 20 Xelbow dustů, pokud nebudete na serveru offline, získáte pouze 10 Xelbow dustů.

Dále bych chtěl zmínit, že již nepříjmáme další testery!

MrFiliper
06.01.2018 v 16:13