Úprava skóre bloků na SkyCloud serveru

Dnešním dnem byla nasazena finální verze hodnot jednotlivých bloků na Vašem ostrově. Vaše ostrovní skóre se tak může po zadání příkazu /is level mírně měnit oproti předchozí hodnotě.

Jaké jsou nyní hodnoty jednotlivých bloků?

Hodnoty jednotlivých bloků najdete již nyní na webových stránkách v přehledu SkyCloud serveru. Případně můžete využít přímo odkaz na stránku s hodnotami bloků.

Jak se hodnoty změnili?

Nové hodnocení bloků položených na Vašem ostrově se opírá o dva hlavní faktory. těmito faktory jsou vzácnost jednotlivých bloků a jejich cena na SkyCloud serveru. Bylo tak sníženo skóre kamenní, kamene, dřeva a naopak zvýšeno skóre vzácných a cenných bloků, jako například hlína, písek a dekorační bloky.

Skóre bloků jako kamenní, kamene a dřeva již bylo změněno při aktualizaci serveru na verzi 1.14. Nyní ale došlo u některých bloků k navýšení skóre, proto se po této aktualizaci nemůže stát, že budete mít nižší ostrovní skóre než jste měli doposud.

Pokud si myslíte, že je některý z bloků neoprávněně hodnocen nulovým skóre, určitě se ozvěte. Může se jednak o chybu, ale i záměr. Bloky, které plní nějakou funkčnost (crafting table, pec apod.) nebo rostliny, které sami rostou, jsou schválně hodnoceny nulovým skóre.

MrFiliper
09.10.2019 v 17:31
SkyCloud