Vánoce na SkyCloudu

Jako každý rok, i tento rok se neobejde bez Vánoční akce. Tentokrát bude probíhat na SkyCloud serveru a to již od dnešního dne. Na co se můžete těšit již nyní a co pro Vás máme nachystané?

Speciální Vánoční lokace

Tento rok jsme si pro Vás připravili speciální Vánoční lokaci, na kterou se dostanete příkazem /warp Vanoce. Na této lokaci se budou tento rok odehrávat celé Vánoce a zimní období. Přichystány jsou na Vás každodenní odměny, ale i dárečky od našich malých skřítků. Podívejme se tedy na to, co všechno můžete získat.

Sbírání dárečků

Sbírání dárečků je novinka, kterou jsme na Woblexu ještě neměli! Každý den na Vás čeká jeden dáreček, který se schovává právě v této lokaci. Příkazem /darky zobrazíte menu, které Vám zobrazí dárečky od 1 do 24. Celkem se po celé Vánoční lokaci nachází 24 dárečků, a ty si samozřejmě čekají jen na Vás! Podle aktuálního dne (např. dnes je pátek, tedy 1.12.2017), si najdete dáreček v menu, tento dáreček pak máte za úkol najít na Vánoční lokaci. Pokud dáreček najdete, obsah dárečku je Váš! Každý den si takto můžete přijít na opravdu zajímavé itemy. Tyto dárečky nelze vybírat zpětně, ale pouze v ten daný den.

Skřítci "Elfové"

Po celé Vánoční lokaci se potuluje spousta skřítků, a u některých z nich také můžete čekat odměny! Každý skřítek Vám buď řekne nějakou hlášku, nebo Vám nabídne dáreček. Jelikož jsou ale naši skřítci hodní, dají Vám těchto dárečků kolik oni uznají za vhodné! Můžete tak přijít jeden den, a skřítek Vám žádný dáreček nedá, další den ale již ano! Můžete přijít o hodinu později, a skřítek pro Vás opět bude mít dáreček. Je to jen na Vašem štěstí. Skřítci Vám také mohou dát dárečky, které by jste jinak vůbec nezískali.

Vánoční stromeček

Od 24.12.2017 až do 26.12.2017 jsou pro všechny připraveny dárečky pod Vánočním stromečkem. Ty se rozbalí z Vánočních dárků, které jsou již nyní pod stromečkem.

Vyšší odměny v apikaci

Po celý prosinec jsme si taktéř připravili akci pro všichni  dosavadní BETA testery. Každý, kdo od 1.12.2017 až do 31.12.2017 zhlédne reklamní video přímo v aplikaci, získá 50 Xelbow důstů! To je 5x více než obvykle!


Všem přejeme příjemné období před Vánoci a krásné prožití Vánočních svátků.

MrFiliper
01.12.2017 v 15:37