Vánoce na Woblexu v roce 2018

Jako každý rok, i tento rok se neobejdeme bez Vánoční akce. Budete se tak moci těšit na speciální nadílku na všech našich serverech a aby toho nebylo málo, v období před Vánoci ještě aktualizujeme SkyBlock server na verzi 1.12!

Speciální Vánoční lokace na SkyCloudu

Jako minulý rok, i tento rok jsme si pro Vás připravili speciální Vánoční lokaci, na kterou se dostanete příkazem /warp Vanoce. Na této lokaci se budou tento rok odehrávat celé Vánoce a zimní období. Přichystány jsou na Vás každodenní odměny, ale i dárečky od našich malých skřítků. Podívejme se tedy na to, co všechno můžete získat.

Obrázek

Sbírání dárečků na SkyCloudu

Každý den na Vás čeká jeden dáreček, který se schovává právě v této lokaci. Příkazem /darky zobrazíte menu, které Vám zobrazí dárečky od 1 do 24. Celkem se po celé Vánoční lokaci nachází 24 dárečků, a ty si samozřejmě čekají jen na Vás! Podle aktuálního dne (např. dnes je sobota, tedy 1.12.2018), si najdete dáreček v menu, tento dáreček pak máte za úkol najít na Vánoční lokaci. Pokud dáreček najdete, obsah dárečku je Váš! Každý den si takto můžete přijít na opravdu zajímavé odměny. Tyto dárečky nelze vybírat zpětně, ale pouze v ten daný den.

Obrázek

Skřítci "Elfové" na SkyCloudu

Po celé Vánoční lokaci se potuluje spousta skřítků, a u některých z nich také můžete čekat odměny! Každý skřítek Vám buď řekne nějakou hlášku, nebo Vám nabídne dáreček. Jelikož jsou ale naši skřítci hodní, dají Vám těchto dárečků kolik oni uznají za vhodné! Můžete tak přijít jeden den, a skřítek Vám žádný dáreček nedá, další den ale již ano! Můžete přijít o hodinu později, a skřítek pro Vás opět bude mít dáreček. Je to jen na Vašem štěstí. Skřítci Vám také mohou dát dárečky, které by jste jinak vůbec nezískali.

Obrázek

Vánoční stromeček na SkyCloudu

Od 24.12.2017 až do 26.12.2017 jsou pro všechny připraveny dárečky pod Vánočním stromečkem. Ty se rozbalí z Vánočních dárků, které jsou již nyní pod stromečkem.

Obrázek

Vánoční trhy na SkyCloudu

Na vánoční lokaci naleznete také spousta stánků, kde je možné prodávat různě Vaše herní předměty nebo tam právě chodit nakupovat. Nacházejí se poblíž /warp Vanoce a pro případné zájemce je jakýkoliv vybraný stránek zdarma dostupný všem hráčům až do konce tohoto roku, stačí jen požádat realizační tým o jeden ze stánků. Zároveň je také třeba zdůraznit, že všechny itemy, které zde nechají prodejci na nový rok, budou smazány.

Obrázek

Vyšší odměny za zhlédnutá videa

Máte v telefonu nainstalovanou naší Android aplikaci? Pokud ne, rychle tak napravte stažením ZDE! Tento rok jsme si pro Vás totiž připravili dvojnásobné odměny za zhlédnutí videí a to u všech serverů. Kolik Xelbow dustů získáte naleznete přímo v aplikaci pod tlačítkem zhlédnout video. Jen tak pro představu, za jedno online přehrání na SkyCloud serveru získáte 100 Xelbow dusů místo původních 50 Xelbowdustů! Tato akce platí až do konce tohoto roku.

Aktualizace SkyBlock serveru na verzi 1.12

Po dlouhém roce téměř žádných aktualizací SKyBlock serveru zde máme první velkou aktualizaci a jak jinak Vás odměnit, než právě na Vánoce? V průběhu příštího týdne budou probíhat finální přípravné práce pro aktualizaci SkyBlock serveru na verzi 1.12 a v průběhu víkendu 7-9.12.2018 (bude upřesněno) aktualizujeme SkyBlock server na verzi 1.12! Možná se ptáte, proč jsme se nerozhodli aktualizovat server rovnou na verzi 1.13? Je to hned z několika důvodů. Tím prvním a pořád dosti velkým důvodem je vcelku velká nestabilita 1.13 serverů, dále není hotová migrace všech dosavadních SkyBlock systémů z verze 1.12 na naše nové SkyCloud systémy této verze. Proto jsme se rozhodli, že je lepší způsob server aktualizovat prozatím na 1.12 a po vychytání všech much s 1.13 na SkyCloud serveru, kde také plánujeme aktualizaci, následně tuto aktualizaci přenést i SkyBlock server.

Všem přejeme příjemné období před Vánoci a krásné prožití Vánočních svátků.

MrFiliper
01.12.2018 v 20:42