Vánoce na Woblexu

První adventní neděle je tu a do Vánoc už nám zbývají pouze dny. Pokud máte již dárečky pro Vaše milé vyřešené, můžete si oddychnout na některém z našich serverů, kde pro Vás máme připravené speciální Vánoční akce.

Speciální Vánoční lokace

I tento rok naleznete na našem SkyCloud serveru speciální Vánoční lokaci, na kterou se dostanete příkazem /warp vanoce. Někteří ji jistě znají, ale tento rok jsme si pro Vás připravili i jednu super novinku. Tak čtěte dále!

Vánoční lokace | SkyCloud server

Hledání dárečků

Každý rok od počátku serveru jste se mohli těšit na hledání dárečků po celé Vnoční lokaci, ani tento rok tomu nebude jinak. Příkazem /darky zobrazíte menu se všemi dárkami. Každý den, až do Vánoc, je pro Vás připraven jeden malý dáreček, který musíte najít na Vánoční lokaci podle barvy dárečku zobrazeném v tomto menu. Tak šup šup, ať nejste poslední!

Vánoční hledání dárečků | SkyCloud server

Skřítci, kteří se nebojí rozdávat

Po celé Vánoční lokaci najdete rozutíkané skřítky, kteří se o celou Vánoční lokaci starají. Někteří z nich Vám po kliknutí jen něco pošeptají do ucha, jiní Vám ale nadělí další dárečky a to zcela v náhodném čase. Jednou si to rozmyslí po hodině, jindy třeba po jednom dni. Tak to sledujte, aby jste dostali dárečků co nejvíce.

Vánoční skřítci | SkyCloud server

Někdo nám chce ukrást Vánoce!

Tento rok se ale něco nepovedlo, v části Vánoční lokace začali řádit velcí obři, kteří se pokoušejí zkazit Vánoce a ukrást dárečky, jenže to by jste pak nedostali žádné dárky pod stromeček! Každý z Vás se tak bude muset pokusit tyto obry zničit a zemezit jim tak dalším neplechám. Pokud se Vám to povede, můžete se těšit na dárečky pod stromeček. Pokud se Vám to ale nepovede, nebudete mít dárečky pod stromečkem žádné.

Za každé zneškodnění jednoho obra ale získáte od santy dáreček v podobě několika Wobounů.

Někdo chce ukrást Vánoce | SkyCloud server

Vánoční dárečky pod stromečkem

V samotném centru lokace najdete Vánoční strom s dárečky. Ty zatím nemůžete rozbalit a to, zda-li je budete moci rozbalit, bude záviset na tom, zda se Vám podaří zneškodnit dostatek nepřátelských obrů. Pokud se Vám to však povede, můžete se od 24.12.2019 až do konce prosince těšit na Vánoční dárečky pod stromečkem. Tak rychle utíkej pomoc!

Vánoční stromeček | SkyCloud server

Sleva 10% na všechny produkty v eshopu

Ostatním jste dárečky už nakoupili, ale na sebe jste zapoměli? Ideální příležitost využít této slevy v našem obchodě a nadělit si nějaký dáreček sobě. V košíku zadejte kupón VANOCE2019 a získáte slevu 10% na celý nákup, takže čím víc dárečků, tím větší sleva!

Sleva v obchodě | SkyCloud server

MrFiliper
01.12.2019 v 12:00
SkyCloud
SkyBlock
Web