Velký soupis novinek na SkyBlocku

Dlouho nebyla žádná aktualizace SkyBlock serveru, to si možná říkají mnozí z vás. Není to ale pravda, SkyBlock server byl za posledních 14 dní rapidně aktualizován a vylepšen. Co se změnilo a jaké změny nás čekají naleznete zde.

 

V tomto týdnu se mi podařilo získat upravitelný kód všech pluginů na SkyBlock serveru, který se velice těžko získává. Pro server nyní nemusím pluginy vytvářen od úplné nuly, ale upravit již existující podle svích představ. To nám na SkyBlocku umožní absolutní samostatnost a možnost dále růst. Ihned co se povedlo získat upravitelný kód mnoha pluginů, připravujeme pro vás unikátní novinky a úžasné aktualizace SkyBlock serveru. Teď nám totiž již nic nestojí v cestě dále růst.

Již teď si můžete všimnout nových věcí v /is nebo /island menu. Menu se pomalinku překládá do češtiny a do menu bylo přímo přidáno "Premium menu" a "Zakoupení premium účtu". V blízkých dobách pro vás připravujeme další změny v tomto menu.

U menu ještě zůstaneme, za 14 dní bylo také masivně aktualizováno serverové menu /menu. Kompletní aktualizací prošlo Premium menu VIP účtu, nové menu s warpy a další. Připravujeme další doplnění a aktualizaci serverového menu.

SkyBlock úkoly, jak vidíte dlouho nebyly aktualizované. To že nebyly přidané žádné úkoly ale neznamená že SkyBlock úkoly neprošli úpravou. Nově je kompletně celé menu s úkoly v češtině a již brzdy bude doplněno o další úkoly.

V dalších týdnech pro vás také připravujeme úpravu Premium účtů, MegaVIP účtu budou přidané další funkce a možná dojde i na VIP účet. Hráči miniher a soutěží by si také mohli přijít na své. Připravujeme pro vás další minihry a další mapy do již stávajících miniher.

Mosty, jak výstižné slovo. Každý si pod tím možná představí něco jiného, ale tentokrát si pod tím prosím představte mosty propojující ostrovy. V příštích dnech budete moci očekávat zprovoznění mostů, nebude to ovšem zadarmo. Pro výstavbu mostu si budete muset připravit 100 000 Wobounů a minimálně 2000 level ostrova.

Level ostrova, mnozí spupeří mezi sebou, jiní to nechávají na pospas. I "levly" za jeden blok budou upravené. Může se tak stát že se váš ostrov staně slabším, nebo naopak silnějíším.

Jak to bude s pekelnými ostrovy a peklem? Otázka, na kterou odpovídám téměř pořád. Máme pro vás ale příjemnou zprávu. Pekelné ostrovy budou i s peklem, a to za pár hodností.

Pro hráče s Premium účty byly spuštěny reklamy. každý hráč si tedy za 10 000 Wobounů může zakoupit reklamu v chatu, která se bude zobrazovat automaticky. Více informací získáte u realizačního týmu.

 

Dále bylo změněno spousta dalších drobností a také provedeno pár oprav. To nejpodstatnějíší zde ale bylo řečeno. Takže teď již zase aktualizace hezky pojedné :D!

MrFiliper
10.10.2015 v 18:04